Προσλήψεις για την υλοποίηση Προγραµµάτων

Πρόσληψη τριών (3) θέσεων  µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (Ι.∆.Ο.Χ.), µέχρι την 30/06/2018, µε ωριαία αποζηµίωση, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των Προγραµµάτων Άθλησης για Όλους, περιόδου 2017-2018 του ∆ήµου Αλιάρτου – Θεσπιέων, ως "Π.Ε. Καθηγητών Φυσικής Αγωγής".

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση (µόνο αυτοπροσώπως ή µε εξουσιοδοτηµένο εκπρόσωπό τους) στo Πρωτόκολλο του ∆ήµου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Ταχ. ∆/νση: Λεωφ. Αθηνών – Αλίαρτος – Τ.Κ.:32001) κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες, ενώ για πληροφορίες θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρώπινου ∆υναµικού – Μητρώων & ∆ιαδικασιών Προσωπικού (Ταχ. ∆/νση: Λεωφ. Αθηνών – Αλίαρτος, Τηλ. Επικοινωνίας: 22683-50.214)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Εθελοντική εργασία σε ανθρωπιστική οργάνωση στο Μεταξουργείο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φόρεσε την ποδιά των εθελοντών και βοήθησε μαζί με τον Νάσο …