Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το προσωπικό των ΟΤΑ

Υπογράφηκε και τέθηκε σε ισχύ η Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΕΕ) που ρυθμίζει τους όρους και τις συνθήκες απασχόλησης των εργαζομένων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Β’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ αυτών.
Η Σύμβαση εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Μέλη των Συλλόγων-Μελών που ανήκουν μόνο στη δύναμη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ), όπως αυτό προκύπτει από το Μητρώο των Συλλόγων – Μελών της πιο πάνω συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Ενδεικτικά, η Σύμβαση έχει ισχύ σε εργαζόμενους σε εξωτερικά συνεργεία, καθώς και σε κατηγορίες εργαζομένων κατηγοριών ΠΕ, TE και ΔΕ Πληροφορικής.
Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Β’ αρ. 2358|2018).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Υποστελέχωση και έλλειψη εξοπλισμού, η Πολιτική Προστασία Μητσοτάκη

«Σφοδρά πυρά» εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή  …