Για χρονικό διάστημα έως 8 μηνών, νέες 10 προσλήψεις

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο), ανακοινώνει την πρόσληψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2190/1994 όπως ισχύει και τις όμοιες του Ν.3812/2009, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψη, συνολικά δέκα (10) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότητες:

  • Αντισφαίρισης,
  • Ενόργανης Γυμναστικής,
  • Ρυθμικής Γυμναστικής,
  • Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν απλή αίτηση καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από Δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής Ν. Αττικής, Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 153 42 Αγία Παρασκευή, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπ’ όψιν κ. Παρασκευόπουλου Παρασκευά (τηλ. επικοινωνίας: 210 600 22 23).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επενδύσεις: «Πακτωλός» προσφορών 120 δισ. για τα ελληνικά assets

Οι συστημικές τράπεζες την ίδια περίοδο συγκέντρωσαν συγκεντρώσει προσφορές σχεδόν 37 δισ ευρώ μέσω της …