Δένουν κάβους την Δευτέρα τα καράβια-Ενδεχόμενο κλιμάκωσης

Κανονικά προχωρά στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχει ήδη προαναγγείλει σε όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, με προοπτική κλιμάκωσης, η διοίκηση της ΠΝΟ, μετά και την τελευταία άκαρπη συνάντηση με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, για το θέμα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα στην ακτοπλοΐα.

«Η απόφαση για την πραγματοποίησης της απεργίας, θα δημιουργήσει προβλήματα στο ταξιδιωτικό κοινό» έχει τονίσει ο ΣΕΕΝ σε ανακοίνωσή του καλώντας την ΠΝΟ να επανεξετάσει τη θέση της, αλλά η πρότασή της για αύξηση 1% από τις αρχές Σεπτεμβρίου και άλλο 1% από 01/06/2019, δεν έγινε δεκτό από τους εκπροσώπους των ναυτεργατών!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η περιστολή της φοροδιαφυγής «κλειδί» για τις επόμενες φοροελαφρύνσεις

Ο Κωστής Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως οποιεσδήποτε μελλοντικές φοροελαφρύνσεις θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την αποτελεσματική …