ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πιάνου και κιθάρας

Δωρεάν μαθήματα πιάνου και κιθάρας για όλους, που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθυνόμενοι στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου(1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 ή στέλνοντας emailμε συμπληρωμένη αίτηση στην διεύθυνση politistiko@iraklio.gr(η αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr), εφόσον φυσικά είναι κάτοικοι του Ηρακλείου

Τα μαθήματα, τα οποία παραδίδουν έμπειροι καθηγητές μουσικής, είναι ατομικά, διάρκειας 40 λεπτών την εβδομάδα και θα γίνονται στον χώρο του δημαρχείου από την Δευτέρα έως την Πέμπτη.

«Θέλουμε όλοιοι Ηράκλειωτές να έχουν πρόσβαση στις Τέχνες, στον Πολιτισμό, στην Δημιουργία. Με τα δωρεάν μαθήματα κιθάρας και πιάνου τους δίνουμε την ευκαιρία να αποκαλύψουν τα κρυμμένα τους ταλέντα, να δοκιμάσουν την έφεσή τους στη μουσική», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Η διαδικασία των αιτήσεων είναι ήδη ανοικτή, θα τηρηθεί δε σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολική ψήφος: Πάνω από 200.000 Έλληνες θα ψηφίσουν στις προσεχείς ευρωεκλογές

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν επιστολικά στις Ευρωεκλογές προέρχονται από 128 διαφορετικές χώρες μεταξύ των …