ΠΟΣΠΕΡΤ: Γενική Συνέλευση την επόμενη Δευτέρα

e92b0b1e90e871f6f2dbe97661ac3679_XL
Πρώτη ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό του Ραδιομεγάρου θα πραγματοποιήσει η ΠΟΣΠΕΡΤ, στη συνέλευση που διοργανώνει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και  ώρα 15:00, στο studio Έψιλον της ραδιοφωνίας.
Σε ανακοίνωσή της κάνει αναφορά στο μέλλον χρηματοδότησης της ΕΡΤ, τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού -για τον οποίο η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει προσφύγει στον ΟΜΕΔ «επειδή το σχέδιο της διοίκησης ακυρώνει εκτός από τις ΣΣΕ και οποιοδήποτε δικαίωμα μπορούσε να έχει ο κάθε εργαζόμενος και πόσο μάλλον σε μια εταιρία ραδιοτηλεοπτικού προϊόντος», καλεί τους εργαζόμενους που καλύπτονται από την Ομοσπονδία, να συμμετάσχουν μαζικά και προετοιμάζεται για συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη και αλλού.

«Λόγω του ότι εξυφαίνονται πολλά σενάρια, που εκτός από το διαχωρισμό των εργαζομένων σε πατρικίους και πληβείους και τους επιμέρους διαχωρισμούς σε εργαζόμενους με προϋπηρεσία ή όχι (Π.Δ.), σε αναβιώσαντες ή όχι με περίοδο δοκιμασίας κ.λπ. και επιπλέον προβλήματα (ασφαλιστικά, μισθολογικά κ.λπ.), είναι απαραίτητο όλοι να προβληματιστούμε και να ενημερωθούμε για το τι μας περιμένει και πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιες δαπάνες μειώνουν τον φόρο εισοδήματος

Τα... tips για τη μείωση του φόρου εισοδήματος - Ποιους κωδικοί μπορούν να «αξιοποιηθούν» Του …