Συνάντηση Ζάεφ- Θεοχαρόπουλου, στα Σκόπια

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια, όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου της η ΔΗΜΑΡ.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε ψηφίσει θετικά στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο, γεγονός που σηματοδότησε και την απομάκρυνση του από το ΚΙΝΑΛ, η οποία συνοδεύτηκε και από την αποχώρηση κάποιων στελεχών της ΔΗΜΑΡ.
Η συνάντησή του με τον Ζάεφ, έρχεται μετά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στη Βόρεια Μακεδονία, με επικεφαλής την υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου και πριν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελλάδα-Κύπρος-Ιορδανία: Τριμερής συνάντηση των ΥΠΕΞ

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Κόμπος και Safadi εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την κλιμάκωση της …