Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Βενεζουέλα

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα, σχετικά με μια αμερικανική στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η δήλωση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Λίγο νωρίτερα, στην ίδια συνέντευξη, ο Τραμπ κάλεσε τους Βενεζουελάνους στρατιωτικούς να αποσύρουν τη στήριξή τους στον Νικολάς Μαδούρο, τον οποίο η Ουάσιγκτον δεν αναγνωρίζει ως πρόεδρο.

«Καλούμε τους Βενεζουελάνους στρατιωτικούς να βάλουν τέλος στη στήριξή τους στον Μαδούρο, ο οποίος δεν είναι παρά μια μαριονέτα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, λέγοντας επίσης ότι ενδέχεται να επιβληθούν «πολύ πιο σκληρές» κυρώσεις σε βάρος του Καράκας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters, AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Μεγάλη προσέλευση στην κάλπη - Ψήφισαν 18.000 πολίτες τις πρώτες 2 ώρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή σε σχέση με τη διαδικασία του 2021 είναι αυξημένη κατά …