Το ριάλιτι μαγειρικής Masterchef μπορεί να σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης αλλά φτάνει στο τέλος του. Μία «ανάσα» βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Masterchef για το 2019. Ποιο είναι όμως το επικρατέστερο σενάριο για την ημερομηνία προβολής του μεγάλου τελικού; Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο που το Star επεξεργαζόταν ήταν να διακόψει τη μετάδοση του MasterChef για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με την Realnews το κανάλι φαίνεται να αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε τη συνοχή του διαγωνισμού μαγειρικής με αποτέλεσμα η ημερομηνία του τελικού του MasterChef να κλειδώνει τελικά στις 22 Μαΐου, λίγο δηλαδή πριν τις εκλογές δηλαδή. Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.

MasterChef 2019: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

MasterChef 2019: Αυτή είναι η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Το ριάλιτι μαγειρικής Masterchef μπορεί να σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης αλλά φτάνει στο τέλος του.

Μία «ανάσα» βρίσκεται το τηλεοπτικό κοινό πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Masterchef για το 2019. Ποιο είναι όμως το επικρατέστερο σενάριο για την ημερομηνία προβολής του μεγάλου τελικού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο σενάριο που το Star επεξεργαζόταν ήταν να διακόψει τη μετάδοση του MasterChef για δύο εβδομάδες και να το ολοκληρώσει μετά τις εκλογές, ώστε να μην «καεί» σε περιβάλλον εκλογών που οδηγεί σε απόσυρση διαφημίσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Realnews το κανάλι φαίνεται να αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε τη συνοχή του διαγωνισμού μαγειρικής με αποτέλεσμα η ημερομηνία του τελικού του MasterChef να κλειδώνει τελικά στις 22 Μαΐου, λίγο δηλαδή πριν τις εκλογές δηλαδή.

Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα των αλλεπάλληλων δοκιμασιών για την ανάδειξη του νέου MasterChef έχουν ξεκινήσει ήδη εντός και εκτός Ελλάδος.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος: Nέο πακέτο ενίσχυσης επιχειρηματιών που επλήγησαν από θεομηνίες

Nέο πακέτο ενίσχυσης για επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις θεομηνίες και είχαν εξαιρεθεί Χρηματικό ποσό …