Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στην περιοχή της Παναγιάς της Χρυσοπατερίτισσας του Πωμού στην επαρχία Πάφου. Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 18:30 όταν ζεύγος Ε/κ από την Λάρνακα, μετέβη στον χώρο που βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι, για φωτογραφηθεί ενόψει του γάμου του την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο «Π», για την φωτογράφιση βρισκόταν στον χώρο επαγγελματίας φωτογράφος ενώ τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη ήταν ντυμένη με τα ρούχα του γάμου τους. Δυστυχώς, η φωτογράφιση περιελάμβανε την χρήση τετράτροχης μοτοσικλέτας, τον έλεγχο της οποίας φαίνεται ότι έχασε ο γαμπρός, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει σε γκρεμό. Από την πτώση ο οδηγός της μοτοσικλέτας αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι ενώ η νύφη ανασύρθηκε από τον γκρεμό σε κατάσταση σοκ και με το νυφικό της «βαμμένο» με αίμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς. Ακολούθως ο γαμπρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού μετά από αίτημα του ιδίου. Πηγή: politis.com.cy

Η γαμήλια φωτογράφιση που κατέληξε σε ένα «ματωμένο» νυφικό

photo: politis.com.cy

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στην περιοχή της Παναγιάς της Χρυσοπατερίτισσας του Πωμού στην επαρχία Πάφου.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 18:30 όταν ζεύγος Ε/κ από την Λάρνακα, μετέβη στον χώρο που βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι, για φωτογραφηθεί ενόψει του γάμου του την ερχόμενη Κυριακή. Μάλιστα, όπως πληροφορείται ο «Π», για την φωτογράφιση βρισκόταν στον χώρο επαγγελματίας φωτογράφος ενώ τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη ήταν ντυμένη με τα ρούχα του γάμου τους.

Δυστυχώς, η φωτογράφιση περιελάμβανε την χρήση τετράτροχης μοτοσικλέτας, τον έλεγχο της οποίας φαίνεται ότι έχασε ο γαμπρός, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να πέσει σε γκρεμό. Από την πτώση ο οδηγός της μοτοσικλέτας αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι ενώ η νύφη ανασύρθηκε από τον γκρεμό σε κατάσταση σοκ και με το νυφικό της «βαμμένο» με αίμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς. Ακολούθως ο γαμπρός μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού μετά από αίτημα του ιδίου.

Πηγή: politis.com.cy


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φώφη Γεννηματά: Το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της

Η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021 …