Για άγνωστο λόγο πήδηξε από το παράθυρο! Τραυματισμένος στα πόδια μεταφέρθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένας νεοσύλλεκτος που είχε παρουσιαστεί στο ΚΕΥΠ Λαμίας μόλις στις αρχές της εβδομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να πήδηξε από τον πρώτο όροφο κτιρίου του ΚΕΥΠ, όμως προσγειώθηκε με τα πόδια γλυτώνοντας από σοβαρότερο τραυματισμό. Επισήμως η αίτια που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό ο νεαρός στρατιώτης, παραμένει άγνωστη, οι πρώτες μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο ότι πριν τη «βουτιά» μιλούσε στο τηλέφωνο με δικό του πρόσωπο και αμέσως μετά ανέβηκε στο περβάζι και πήδησε. Η κατάστασή του ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία. Πηγή: lamiareport

Λαμία: Φαντάρος πήδηξε από το παράθυρο κτιρίου

Λαμία: Φαντάρος πήδηξε από το παράθυρο κτιρίου

Για άγνωστο λόγο πήδηξε από το παράθυρο!

Τραυματισμένος στα πόδια μεταφέρθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (8/5) στο Νοσοκομείο Λαμίας, ένας νεοσύλλεκτος που είχε παρουσιαστεί στο ΚΕΥΠ Λαμίας μόλις στις αρχές της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να πήδηξε από τον πρώτο όροφο κτιρίου του ΚΕΥΠ, όμως προσγειώθηκε με τα πόδια γλυτώνοντας από σοβαρότερο τραυματισμό.

Επισήμως η αίτια που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό ο νεαρός στρατιώτης, παραμένει άγνωστη, οι πρώτες μαρτυρίες όμως κάνουν λόγο ότι πριν τη «βουτιά» μιλούσε στο τηλέφωνο με δικό του πρόσωπο και αμέσως μετά ανέβηκε στο περβάζι και πήδησε. Η κατάστασή του ευτυχώς δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: lamiareport


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κουτσούμπας- Γιάννενα: Είμαστε με το δίκιο των πολλών, ενάντια στις θυσίες για τα κέρδη των λίγων

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στα Γιάννενα στην Πανηπειρωτική σύσκεψη σωματείων, φορέων …