Τη δυνατότητα να μάθουν ηλεκτρονικά που ψηφίζουν στις εκλογές 2019 έχουν οι εκλογείς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΣ στο https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/. Μέσα από την πλατφόρμα του ΥΠΕΣ οι εκλογείς μπορούν μα μάθουν πού θα ψηφίσουν τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλαδή περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές, όσο και στις ευρωεκλογές 2019. Απάντηση στο πρόβλημα όσων δε μπορούν να βρουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους δίνει το ΥΠΕΣ. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να βρείτε το όνομά σας επισκεφθείτε τη σελίδα «Μάθε πού ψηφίζεις» και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ’ όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας. Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα eklogikanews.gr Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2019: Χρηστικός οδηγός για την ημέρα των εκλογών - Τι συμβαίνει στους δήμους με συνενωμένα τμήματα Που ψηφίζω 2019: «Ανοιχτή» η πλατφόρμα του ΥΠΕΣ - Όλες οι αλλαγές (vid) Εκλογές 2019: Εκπτώσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους στα αεροπορικά εισιτήρια

Εκλογές 2019: Μάθε που ψηφίζεις 2019 - Δε μπορώ να βρω το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους

εκλογές 2019 photo: eurokinissi

Τη δυνατότητα να μάθουν ηλεκτρονικά που ψηφίζουν στις εκλογές 2019 έχουν οι εκλογείς μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΣ στο https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/.

Μέσα από την πλατφόρμα του ΥΠΕΣ οι εκλογείς μπορούν μα μάθουν πού θα ψηφίσουν τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλαδή περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές, όσο και στις ευρωεκλογές 2019.

Απάντηση στο πρόβλημα όσων δε μπορούν να βρουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους δίνει το ΥΠΕΣ. Αν λοιπόν δυσκολεύεστε να βρείτε το όνομά σας επισκεφθείτε τη σελίδα «Μάθε πού ψηφίζεις» και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ’ όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα eklogikanews.gr

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2019: Χρηστικός οδηγός για την ημέρα των εκλογών - Τι συμβαίνει στους δήμους με συνενωμένα τμήματα

Που ψηφίζω 2019: «Ανοιχτή» η πλατφόρμα του ΥΠΕΣ - Όλες οι αλλαγές (vid)

Εκλογές 2019: Εκπτώσεις για τους δικαστικούς αντιπροσώπους στα αεροπορικά εισιτήρια


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Αναμόρφωση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους»

Στην ψηφοφορία, επί της αρχής, «ναι» ψήφισε η ΝΔ. «Όχι» τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με …