Έξι συλλήψεις στο περιθώριο της ομιλίας Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Στην προσαγωγή 25 ατόμων προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία.

Από το σύνολο των προσαχθέντων, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι έξι συλλήψεις φέρεται να αφορούν σε άτομα που συμμετείχαν σε διαδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, έξω από την πρώτη προβλήτα του λιμανιού, όπου τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ ήταν αυξημένα.

Με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, μικρή ομάδα ατόμων, προσκείμενων στον αντιεξουσιαστικό χώρο, πραγματοποίησε πορεία επί της λεωφόρου Νίκης, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να φθάσουν ως το λιμάνι, όπως ήταν η πρόθεσή τους.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ για το αλαλούμ με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Η κυβέρνηση απέτυχε να διασφαλίσει ένα πλήρες και υπεράνω αμφιβολίας κρατικό πόρισμα

«Οι ίδιοι άνθρωποι αποκαλούσαν το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ «Ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» και διαβεβαίωναν δημόσια ότι …