Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Κέρκυρα

Φωτογραφία Αρχείου

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πύρινο μέτωπο ξέσπασε σήμερα (Κυριακή) στην περιοχή Τσουκαλιό Κέρκυρας. Η φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση, όμως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει ήδη οριοθετηθεί. Παράλληλα, η πυρκαγιά δεν απειλεί κάποιον κοντινό οικισμό. 

Για τη κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 24 πυροσβέστες, 5 οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, ενώ υπάρχει συνδρομή από υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Νωρίτερα επιχειρούσαν και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, τα οποία αποχώρησαν στη συνέχεια. 

Επίσης οριοθετημένη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Ικαριώτικα στο Πέραμα Αττικής, όπως και η φωτιά στην περιοχή Ραπταίοι στην Εύβοια.

ΓΓΠΠ

Σημειώνεται πως για αύριο (Δευτέρα, 13 Ιουλίου του 2020) θα είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε ανατολική Στερεά, βορειοανατολικό Αιγαίο και Κρήτη.  


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιες δαπάνες μειώνουν τον φόρο εισοδήματος

Τα... tips για τη μείωση του φόρου εισοδήματος - Ποιους κωδικοί μπορούν να «αξιοποιηθούν» Του …