Φωτιά τώρα στην Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας

Φωτιά τώρα, απόγευμα της Τρίτης 18.7.2023 στην περιοχή Χρυσοκελλαριά του δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, που καίει αγροτοδασική έκταση.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ιστορικά μοναστήρια – κάστρα της ορεινής Ελλάδας για να επισκεφθείτε τη Μ. Εβδομάδα

Όλα κουβαλούν ιστορίες αιώνων χαραγμένες στην πέτρα τους. Με τη βοήθεια του ταξιδιωτικού οδηγού viewsofgreece.gr, …