Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Γειτονία και τη Διεύρυνση

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην διεύρυνση της ΕΕ, το μέλλον των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας, το μεταναστευτικό, το Κυπριακό και την υπόθεση κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη

O υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και o Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Γειτονία και τη Διεύρυνση Όλιβερ Βάρχελι, συναντήθηκαν στο περιθώριο Συνόδου EΕ-CELAC στις Βρυξέλλες.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην διεύρυνση της ΕΕ, το μέλλον των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας, το μεταναστευτικό, το Κυπριακό και την υπόθεση κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Να περιμένει η μεσαία τάξη ευνοϊκά μέτρα στη ΔΕΘ

Για τις βασικότερες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης που -όπως είπε- αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα …