Μητσοτάκη: Επέστρεψε στο TikTok και δεσμεύεται για διάλογο με τους νέους 

"Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο TikTok, και δεσμεύτηκε σε δημιουργικό διάλογο με τους νέους. Με μια δόση αυτοκριτικής, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι έπρεπε να βγει να μιλήσει «για τις πυρκαγιές, για τις πλημμύρες για όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον καιρό.

«Δεν το έκανα, γιατί έχω συνδέσει το TikTok με πιο χαρούμενες στιγμές, αυτό ήταν λάθος. Ακούγατε πράγματα που δεν ισχύουν, και δεν ήμουν εδώ να σας απαντήσω» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να βλέπετε το βίντεο και να βγάζετε φλύκταινες. Ας κάνουμε μια προσπάθεια, αυτόν τον θυμό που έχετε να τον μετατρέψουμε τουλάχιστον σε έναν δημιουργικό διάλογο. Θα σας λέω τι ακριβώς συμβαίνει. Θα μου κάνετε ερωτήσεις... Αφήστε με να απαντήσω, και μετά να κρίνετε τις απαντήσεις μου, και να τοποθετηθείτε εκ των υστέρων» τόνισε. 

@kyriakosmitsotakis_

Έχουμε να τα πούμε καιρό.

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παππάς από Βόλο: Να μην επικρατήσει η αδράνεια μετά την καταστροφή

Την ανάγκη να υπάρξει άμεση οικολογική και οικονομική αποκατάσταση της περιοχής επισήμανε ο πρόεδρος της …