ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει ο Παύλος Πολάκης στην ΚΟ

Με εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη - Δείτε την επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς, στον Κωνσταντίνο Τασούλα

Μετά από εισήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δείτε την επιστολή του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, προς τον Κωνσταντίνο Τασούλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Αντζολέτο, η επανένταξη του κυρίου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας δρομολογήθηκε μετά τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού. Μάλιστα, μέσα στην ημέρα αναμένεται νέα ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, όπου θα αναφερθεί αναλυτικά σε αυτήν την εξέλιξη.

Το κεντρικό ερώτημα αφορά αν θα αλλάξει κάτι στα σχέδιά του ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής ή αν έχουν κοπεί πλήρως οι γέφυρες με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τετάρτη 4.9.2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πραγματοποίησης συναυλίας στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 4-9-2024 Λόγω διεξαγωγής …