Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, περιφερειακά θέματα και τις επερχόμενες διμερείς και τριμερείς συναντήσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Μπαντρ Αμπντελάτι (Badr Abdelatty) είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις, περιφερειακά θέματα και τις επερχόμενες διμερείς και τριμερείς συναντήσεις, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε εν όψει της τριμερούς Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, που θα γίνει αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. 

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε τις Ευρωεκλογές μα ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε

«Αν χάσαμε εμείς, γιατί διαλύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ; Το ΠΑΣΟΚ δεν έχασε. Συνεχίζει να χτίζει …