Live οι ομιλίες των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, μπορεί να γίνει κυβέρνηση» - Ζωντανά από το ΣΕΦ η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής 

Τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν αυτή την ώρα οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης ξεδιπλώνουν το πλάνο τους για όλα τα μείζονα θέματα εν οψει του πρώτου και δεύτερου γύρου, στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου των εσωκομματικών εκλογών.

Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα:

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια συγκυρία ευθύνης για την παράταξη και τη χώρα. Σε τρεις εβδομάδες δεν επιλέγουμε μόνο πρόεδρο αλλά το ύφος, το ήθος και τον προσανατολισμό της επόμενης κυβέρνησης. 

Κάποτε αυτό ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Όμως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και πλέον δεν μας τίθεται το ερώτημα με ποιον θα πάτε. Έκλεισε αυτός ο κύκλος. Κοπιάσαμε πολύ για να είναι σήμερα η προσδοκία πότε το ΠΑΣΟΚ θα γίνει κυβέρνηση και πότε θα στείλει ΝΔ στο σπίτι της.

Το βαθειά διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας της ΝΔ ο μεγάλος αντίπαλος της παράταξής μας.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το Μέγαρο Μαξίμου στον κ. Μητσοτάκη.

Την περασμένη Τετάρτη παρουσίασα στη ΔΕΘ το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ με 8 εθνικούς στόχους. 

Και προγραμματικά είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη. Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η πατρίδα για να αποκτήσουν όλοι οι πολίτες προοπτική και ελπίδα. Είμαστε ενωμένοι και το ΠΑΣΟΚ μπορεί αν είναι η επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση που θα αγωνιστεί να απελευθερώσει τις προοδευτικές δυνάμεις της πατρίδας και ειδικά για τις νεότερες γενιές.

Τα προηγούμενα χρόνια ανεβάσαμε ποσοστό γίναμε 2η δύναμη στην περιφέρεια αυξήσαμε τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές μας, ενισχύσαμε δυνάμεις σε αυτοδιοίκηση και επαγγελματικούς φορείς, ενισχύσαμε και την επιρροή μας.

Είμαστε πια 2ο κόμμα με μεγάλη διαφορά από το τρίτο και επιστρέφουμε με πολύ μεγάλη δύναμη και με πολλή δουλειά χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να μην πετύχαμε όλα όσα θέλαμε, αλλά θα πετύχουμε πολλά στο μέλλον. Είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστώ ότι δεν έκανα λάθη. Εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας, αλλάξω πολλά στην επικοινωνιακή στρατηγική και αυτό είναι δέσμευσή μου.

Τέλος με τις ισορροπίες. Όποιος δεν δουλεύει αλλάζει.

Πιο επιθετική επικοινωνιακή πολιτική.

Ανοιχτό συνέδριο για να συζητήσουμε το πρόγραμμα με όλες τις προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις, με την κοινωνία των πολιτών για να ενισχύσουμε το προοδευτικό μέτωπο.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρετανία: Πωλείται ο Observer η παλαιότερη κυριακάτικη εφημερίδα στον κόσμο

O μιντιακός όμιλος του Guardian (GMG), μητρική εταιρεία της διάσημης, ομώνυμης εφημερίδας, «βρίσκεται σε επίσημες διαπραγματεύσεις …