Eπικοινωνία Στυλιανίδη - Γερλίκαγια για περαιτέρω συνεργασία ελληνικής - τουρκικής ακτοφυλακής

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα - Eπανέλαβαν τη δέσμευσή τους για ενίσχυση της καλής συνεργασίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια. Η επικοινωνία τους εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα και οι κ.κ. Στυλιανίδης και Γερλίκαγια επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για ενίσχυση της καλής συνεργασίας που ήδη υπάρχει. Παράλληλα συμφώνησαν η συνεργασία της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής να γίνει ακόμη πιο συστηματική και οι δυο υπουργοί να παραμείνουν σε τακτική επαφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Από σήμερα όσοι διασχίζουν την Κεντρική Ελλάδα, θα πληρώνουν μειωμένα διόδια έως €3

«Θυμίζω ότι από τις 6 Οκτωβρίου μειώνονται και τα διόδια της Αττικής Οδού στα €2,5 …