Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην ατζέντα της συνεδρίασης τα οικονομικά του κόμματος και τα μέσα ενημέρωσης - Eνδέχεται να συζητηθεί και η επίθεση του Αντώναρου στον Ζαχαριάδη

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε -για μία ακόμη φορά- η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Θεοδώρα Τζάκρη αποχώρησε πριν την ολοκλήρωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία εκ των τριών συντονιστριών του Οργανωτικού, η Γιώτα Μπελώνη τήν κατηγόρησε ότι λέει ψέματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ένταση στην ΠΓ αφορούσε τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟΕΣ. Η Θεοδώρα Τζάκρη ισχυρίστηκε ότι η κυρία Συμεωνίδου έστειλε χωρίς να ενημερώσει κανέναν, εγκύκλιο στις διοργανώσεις να μην κάνουν αναρτήσεις υπέρ κάποιου υποψηφίου. Η κυρία Μπελώνη της είπε ότι ψεύδεται και εκείνη αποχώρησε εκνευρισμένη.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης είναι τα οικονομικά του κόμματος και τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα των υπό συζήτηση θεμάτων είναι και η επίθεση του Βαγγέλη Αντώναρου στον Κώστα Ζαχαριάδη. Σημειώνεται ότι ο κ. Ζαχαριάδης έχει ζητήσει την παραπομπή του κ. Αντώναρου στη Επιτροπή Δεοντολογίας. 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα 2025 - 2028: Δέκα ερωτήσεις - απαντήσεις

Δείτε αναλυτικά 10 ερωταπαντήσεις σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα 2025 - 2028 που έδωσε …