ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Κατέθεσε υποψηφιότητα και ο Στέφανος Κασσελάκης

Η υποψηφιότητα κατατέθηκε μαζί με 87 υπογραφές και το «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Θεοδώρα Τζάκρη υπέβαλε σήμερα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψηφιότητα συνοδεύεται από 87 υπογραφές και το «πόθεν έσχες» του.

Πηγές από το περιβάλλον Κασσελάκη ανέφεραν ότι «πριν λίγο η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε για λογαριασμό του Στέφανου Κασσελάκη στη γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγγου την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με 87 υπογραφές, όσοι και εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην πρόταση μομφής, καθώς και το πόθεν έσχες του».

Σύγκρουση στην ΚΕ

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή η κ. Τζάκρη αναφερόμενη στη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου είπε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε μια εκτροπή, μια συγκυριακή πλειοψηφία όχι μόνο ανέτρεψε τον οδικό χάρτη που η ίδια είχε ψηφίσει, αλλά προανήγγειλε ότι στο συνέδριο δεν θα χωρούν όλοι. Φτάσαμε στο συνέδριο με ZOOM, ακριβώς για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του λαού. Κατέθεσα λοιπόν σήμερα ενώπιον της επιτροπής τις 87 συμβολικές υπογραφές, 87 όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη με την πανηγυρική επανεπανεκλογή του Κασσελάκη».

Η αναφορά της κ. Τζακρή περί zoom σχετίζεται με πληροφορίες περί μειωμένης χωρητικότητας της αίθουσας που θα διεξαχθεί το συνέδριο στις 8 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα κάποιοι σύνεδροι να χρειαστεί να συμμετάσχουν διαδικτυακά.

Αμέσως μετά την παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη, ανέβηκε στο βήμα η Όλγα Γεροβασίλη η οποία πως «δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δι' αντιπροσώπων».

«Οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος. Όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα. Ζητώ από τη Θεοδώρα Τζάκρη να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σταϊκούρας: Ακολουθούμε ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

«Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση», τόνισε ο Υπουργός Στα έργα, καθώς και στις …