Βορίδης στον ΣΚΑΪ 100.3: «Ενδιαφέρον να εξετασθεί τι έγινε στη Novartis»

«Έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις κατά των μαρτύρων από την εποχή που ήταν προστατευόμενοι» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας ως προς το ποινικό σκέλος

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε την απόφαση της Εισαγγελίας για άρση του καθεστώτος προστασίας δύο μαρτύρων για τη Novartis ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδίοφωνο του ΣΚΑΪ και στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής απο τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Βορίδης είπε θα χρειαζόταν να ακολουθηθεί μια πολιτική διαδικασία για να εξετασθεί τι έγινε σε αυτήν την υπόθεση", ειναι ενδιαφέρον να το δούμε.

Για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης ο υπουργός είπε ότι είναι γνωστό πως «έχουν ήδη κατατεθεί μηνύσεις κατά των μαρτύρων από την εποχή που ήταν προστατευόμενοι». 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παυλόπουλος: Οι απαιτήσεις της Ελλάδας για το κατοχικό δάνειο είναι νομικώς ενεργές

Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων στην …