Τρικάκια και συνθήματα από Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Κώστα Τασούλα

Μαρινάκης: Η επίθεση εκπροσώπων της χειρότερης μορφής φασισμού... δεν φοβίζει κανέναν δημοκρατικό πολίτη»

Ομάδα κρούσης του Ρουβίκωνα πέταξε τρικάκια και φώναξε συνθήματα έξω από το σπίτι του Κώστα Τασούλα, λίγες ώρες μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το επεισόδιο επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 

«Η επίθεση εκπροσώπων της χειρότερης εκδοχής του φασισμού στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, την ημέρα της εκλογής του, με συνθήματα μίσους, δεν φοβίζει κανέναν δημοκρατικό πολίτη.

Εντούτοις, έχει τεράστια αξία να αναλογιστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πού οδηγεί η τακτική της τοξικότητας και των συκοφαντιών, ειδικά όταν μιλάμε για μια εθνική τραγωδία».
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρ.Μέτσολα:Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του νέου ΠτΔ, Κ. Τασούλα

«Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας από τη θέση του προέδρου του …