Δένδιας: Συνάντηση με τους αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

Με ανάρτησή του ο υπουργός αναφέρει ότι στη συνάντηση, που έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης του αμυντικού συστήματος

Με τον Έλληνα αντιπρόεδρο Ιωάννη Τσακίρη και τον Ολλανδό Αντιπρόεδρο Robert de Groot της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συναντήθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας.

Με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός τονίζει μεταξύ άλλων ότι στη συνάντηση, που έγινε στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, «συζητήσαμε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης του ελληνικού αμυντικού συστήματος καινοτομίας».

Πηγή: skai.gr



Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώσεις, διαψέυσεις και τα τηλέφωνα που πήραν «φωτια»

Η δημοσκοπική στασιμότητα, η απουσία ενιαίας γραμμής σε κρίσιμα θέματα, η γκρίνια για τα όργανα …