Μία ακόμα παράταση θητείας των επικουρικών γιατρών

giatros-krivetai-klaiei
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αναγνωρίζοντας τα πολύ σοβαρά προβλήματα έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της χώρας, αποφάσισε την παράταση θητείας των επικουρικών γιατρών.
Αποφασίστηκε η θητεία των εργαζόμενων να παραταθεί μέχρι τις 30.09.2016.
Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία διορισμού επιπλέον 550 επικουρικών γιατρών τις επόμενες μέρες με βάση τις προτεραιότητες των νοσοκομείων και των ΥΠΕ ενώ διερευνάται η δυνατότητα κάλυψης άλλων 585 θέσεων επικουρικού μη ιατρικού προσωπικού.
Ακόμα έχουν ήδη προκηρυχθεί 985 θέσεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ ενώ θα ακολουθήσει δεύτερη δέσμη 2.440 προσλήψεων οι οποίες θα αφορούν θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές, και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Προς αλλαγές στις συντάξεις γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών

Οι αποφάσεις του ΣτΕ και του Πρωτοδικείου Αθήνας ακυρώνουν τον επανυπολογισμό του τέως ΕΤΑΑ για …