Συνεδριάζει σήμερα το Eurogroup-Αύριο επιστρέφουν οι θεσμοί

Eurogrouppp

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Eurogroup για την πορεία υλοποίησης του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων, αν και δεν θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς η συζήτηση θα είναι περισσότερο διαδικαστική παρά ουσιαστική, αν και στο τραπέζι θα πέσει και η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, υπό την παρουσία της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) Ντανιέλ Νουί, που θα αναλάβει Άκη το κομμάτι της ενημέρωσης.

Αξιωματούχος της ευρωζώνης, δήλωσε ότι στο αποψινό Eurogroup, θα δοθεί βαρύτητα στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και στις προτάσεις της κυβέρνησης για τη λειτουργία, τη δομή και τη διακυβέρνηση του, με ενημέρωση τόσο από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις μεταρρυθμίσεις και τα χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθηθούν, όσο και από τους εκπροσώπους των θεσμών.

Όλα αυτά ενόψει της νέας επίσκεψης την Τρίτη των εκπροσώπων των θεσμών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 146,43 μονάδων (+0,38%), στις 38.386,09 μονάδες …