Δωροεπιταγές 300 ευρώ σε μικρούς επαγγελματίες από το ΕΕΑ

eea
Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να συμπληρώσουν ειδική αίτηση στα γραφεία του μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2016, για να λάβουν δωροεπιταγή ύψους 300 ευρώ έκαστος, ως μία μικρή συμβολική ενίσχυση για την κάλυψη κάποιων αναγκών αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Η πρόσκληση αφορά σε:
- Μέλη Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
- με εισόδημα κάτω των €10.000
- και με ανήλικα τέκνα.
Στην αίτηση θα χρειαστούν τα Στοιχεία Μέλους Επιμελητηρίου:
- Αριθμός Μητρώου,
-ΑΦΜ
- Προσωπικά Στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας, τηλέφωνο επικοινωνίας
- Δηλωθέν και Τεκμαρτό Οικογενειακό Εισόδημα 2014 (βάσει εκκαθαριστικού)
- Αριθμός ανήλικων τέκνων (βάσει εκκαθαριστικού).
Όπως ανακοινώνει το Επιμελητήριο:
"Επίσης 1000 παιδιά των μελών του ΕΕΑ, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων ξένων γλωσσών αλλά και μέσης εκπαίδευσης, σε 200 σημεία σε όλη την Αθήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.
Πιο συγκεκριμένα, 500 παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, μετά από συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Europalso, ενώ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, άλλα 500 παιδιά θα παρακολουθήσουν φροντιστήρια μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης.
Στόχος του ΕΕΑ, πέρα από την ενίσχυση των μελών του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι και η έμπρακτη στήριξη στη νέα γενιά που αποτελεί και το μέλλον της χώρας."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Μεταλυκειακό Έτος

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι από σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα …