Η κερδοφόρα προσφορά εργασίας-Ζητούνται αστροναύτες για τον Αρη

estreneutes44

Ζητούνται γυναίκες και άνδρες για να εργαστούν στην Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) με κανονικό ωράριο και μισθούς που κυμαίνονται από 66.000 δολάρια μέχρι 145.000 δολάρια τον χρόνο, μέσα από την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης της NASA.

«Δεν χρειάζεται να έχουν εμπειρία πλοήγησης αεροσκάφους και δεν χρειάζεται να είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες. Οι μελλοντικοί υποψήφιοι αστροναύτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Διάστημα σε βάθη που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναφτάσει», τονίζει στην ανακοίνωσή της.

«Σήμερα περισσότερα διαστημόπλοια για τη μεταφορά ανθρώπων από κάθε άλλη στιγμή στην Ιστορία αναπτύσσονται στις ΗΠΑ.

Οσοι εντέλει επιλεγούν για την αποστολή στον Αρη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, δεν θα πάνε κατευθείαν στον «κόκκινο πλανήτη». Πρώτα θα γίνουν δύο αποστολές στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) για τις οποίες θα χρησιμοποιηθούν δύο αμερικανικής κατασκευής διαστημόπλοια, το CST-100 Starliner της Boeing και το Crew Dragon της SpaceX, του Ελον Μασκ.

Αυτά τα σκάφη θα μεταφέρουν το καθένα από 7 αστροναύτες στον ISS. Επιπλέον οι αστροναύτες θα ξαναταξιδέψουν στο Διάστημα, με το σκάφος Orion το οποίο θα εκτοξευθεί με τον νέο πύραυλο προώθησης που αναπτύσσει η NASA και ο οποίος είναι γνωστός ως NASA’s Space Launch System. Η αποστολή αυτή θα γίνει το 2020, οπότε και οι αστροναύτες εντός του σκάφους Orion θα εξετάσουν δείγματα από αστεροειδή που θα έχει νωρίτερα επισκεφθεί ειδικό ρομπότ. Σύμφωνα με τη NASA, τα συστήματα που αναπτύσσονται θα δώσουν την ευκαιρία στους αστροναύτες να επισκεφθούν έναν αστεροειδή μέχρι το 2025 και τον Αρη μέχρι το 2030!»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,43% στα 99,07 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (-1,42%), της Ελλάκτωρ (-0,71%), της Coca Cola …