Οι δύσκολες ώρες των βουλευτών-στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ(VIDEO)

papadopoulos-nikaia

Δύσκολα πέρασε στο αγροτικό μπλόκο της Νίκαιας, ο κυβερνητικός βουλευτής της Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος, , τον οποίο προσέγγισαν οι αγρότες, μερικοί από αυτούς τον κατηγόρησαν με σκληρά λόγια για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι του φώναζαν «δεν ντρέπεσαι να είσαι εδώ», «παραιτήσου», «δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι εδώ, το δικαίωμα το έχουν οι αγρότες», «να κάνετε αυτά που λέγατε, φύγε ντροπή σου, ψήφισες τις κατασχέσεις» και «ντροπή σου, σου άρεσε η καρέκλα, θέλεις καρεκλίτσα».

Όσο περνούσαν τα λεπτά αυξάνονταν και οι αποδοκιμασίες των αγροτών στο πρόσωπό του, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς για να αποφευχθεί κλιμάκωση του επεισοδίου. Να σηεμιωθεί πως είναι ο μοναδικός αγρότης που βρίσκεται στο Κοινοβούλιο.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Χρήστος Σιδερόπουλος, από το μπλόκο των Τεμπών, τόνισε στο onlarissa.gr:

«Ήταν λάθος η θέση του να επισκεφθεί ένα μπλόκο με συγκεκριμένη κατεύθυνση, που πάντα είχε μία διαφορετική προσέγγιση του αγροτικού ζητήματος. Σε μία περίοδο που οι αγρότες δεν παλεύουν για το παντεσπάνι αλλά για την επιβίωσή τους – και το ξέρει καλά αυτό αφού υπήρξε ηγετικό στέλεχος και συναγωνιστής στα μπλόκα, η επιλογή του να επισκεφθεί το μπλόκο της Νίκαιας ήταν καθαρά προκλητική».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 146,43 μονάδων (+0,38%), στις 38.386,09 μονάδες …