Απεργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι-Συμμετέχει το προσωπικό του ergasianews.gr

απεργια

Με απόφαση της Π.Ο.Ε.ΣΥ, όλα τα μέλη των Ενώσεων Δημοσιογράφων της χώρας, πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία για το Ασφαλιστικό.

"Κατόπιν αιτήματος της ΓΣΕΕ, η απεργία του κλάδου πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, προκειμένου να καλυφθούν -όπως αναφέρεται στο σχετικό αίτημα- τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν πανελλαδικά την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Η απεργία, από τις 06.00 της Τετάρτης 3/2 έως τις 06.00 Πέμπτης 4/2, κηρύσσεται σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι απεργούμε απαιτώντας:
* Τη διατήρηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ως ανεξάρτητου, ενιαίου και αυτοτελούς Ταμείου στα ΜΜΕ με ένταξη στην ασφάλισή του όλων των κατηγοριών εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης.
* Τη διασφάλιση του Αγγελιοσήμου, με επέκτασή του στα διαδικτυακά ΜΜΕ, ως πόρου χρηματοδότησης των Ταμείων μας κύριας και επικουρικής ασφάλισης, " καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.ΣΥ.

Στην ίδια απεργία και για τους ίδιους λόγους, συμμετέχουν και οι ενώσεις των τεχνικών των μέσων ενημέρωση.

Για τους λόγους αυτούς, δεν υπάρχει σήμερα ενημέρωση από το  ergasianews.gr, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του οποίου, συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία του κλάδου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληθωρισμός - Τιμές: Το κόστος παραγωγής μειώνεται, αλλά οι τιμές στην Ελλάδα αυξάνονται

Πρόκειται για τον 4ο υψηλότερο πληθωρισμό τροφίμων στην Ευρώπη - Αναμένονται νέα πρόστιμα για αθέμιτη …