Με άρθρο χρηματοδοτούμενο πτυχίο για δημοσίους υπαλλήλους, από το ΕΑΠ

340eap

Χρηματοδοτούμενες σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που εδρεύει στην Πάτρα θα μπορούν να εξασφαλίζουν δημόσιοι υπάλληλοι, απόφοιτοι λυκείου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του νομοσχεδίου του υπουργείο Εσωτερικών για το Δημόσιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Εντωμεταξύ με το άρθρο 45 του ίδιου ν/σ, ορίζεται ότι για την υποβοήθηση του προέδρου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ορίζονται με απόφαση της Διοικούσας τρία μέλη της για αντίστοιχο αριθμό θέσεων Αντιπροέδρων.

Με την ίδια απόφαση καθορίζονται οι αρμοδιότητές τους, η σειρά με την οποία αυτοί αναπληρώνουν τον πρόεδρο αν αυτός απουσιάζει, κωλύεται, ή ελλείπει για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση:

ydmed_ns_axiologisi_eap_aftodioikisi

Εξάλλου σε περίπτωση παραίτησης ή για οποιονδήποτε λόγο έλλειψης του προέδρου, οι Αντιπρόεδροι ασκούν τα καθήκοντα του μέχρι την έκδοση της προβλεπόμενης απόφασης για το διορισμό νέου Προέδρου από τον υπουργό Παιδείας.

Ο πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι απαλλάσσονται των διδακτικών και διοικητικών τους καθηκόντων στα ΑΕΙ ή στα Ερευνητικά Κέντρα που υπηρετούν.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εθνική Τράπεζα: Η πρώτη ελληνική τράπεζα που ανακτά την επενδυτική βαθμίδα

Ο αξιολογικός οίκος Morningstar DBRS αξιολόγησε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της ΕΤΕ με BBB (low), …