Διδάκτορα θα προσλάμβει Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

ερευνητησ

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, (Τμήμα Βιοϊατρικών Ερευνών (Ιωάννινα), στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «ΖΙΕΜΕΝS-BIOLOGY-BIOPHOTONICS», που εντάσσεται στη Προγραμματική Συμφωνία Ερευνητικών Κέντρων–ΓΓΕΤ/ΙΚΥ/SIEMENS και ειδικότερα στο Υποέργο 3.2 «Βιολογία Βλαστικών Κυττάρων & Κυτταρική Θεραπεία με Μηχανική Ιστών» της αντίστοιχης συμφωνίας του ΙΤΕ, απευθύνει πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους- Επιστήμονες με κατάλληλη τεχνογνωσία να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μια (1) θέση υποψήφιου διδάκτορα (σύμβαση αποδοχής υποτροφίας μεταπτυχιακού φοιτητή) για την ανάπτυξη των ερευνητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος, ως ακολούθως: Θέση Υποψήφιου Διδάκτορα
Αντικείμενο: Πυρηνο-κυτταροπλασματική κυκλοφορία σε ασύμμετρα διαιρούμενα βλαστικά κύτταρα του αιμοποιητικού συστήματος: πιθανός ρόλος στην παθογένεση της λευχαιμίας.

Η συνολική αμοιβή (τελικό κόστος για το έργο) ορίζεται στο ποσό των 1500 ευρώ και θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του έργου.
Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, μέχρι και την 17/02/2016 και ώρα 14:00 είτε ηλεκτρονικά (κατά προτίμηση), είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής αιτήσεων, αυτή θα θεωρείται εμπρόθεσμη υπό την αυστηρή προϋπόθεση πως ο φάκελος θα παραληφθεί μέχρι και την παραπάνω ημερομηνία. Κάθε υποψήφιος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής του.
Η πρότασή τους θα πρέπει να περιέχει απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
-Αίτηση
-Βιογραφικό σημείωμα
-Σύντομη έκθεση ενδιαφερόντων
-Μία συστατική επιστολή
Για τίτλους Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού απαιτείται φωτοαντίγραφο της επίσημης αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κουτσούμπας- Γιάννενα: Είμαστε με το δίκιο των πολλών, ενάντια στις θυσίες για τα κέρδη των λίγων

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στα Γιάννενα στην Πανηπειρωτική σύσκεψη σωματείων, φορέων …