Έρχονται διπλά τέλη κυκλοφορίας για τους "ξεχασιάρηδες"

teli_535673583

Διπλά τέλη κυκλοφορίας, έρχονται και θα πνίξουν στην κυριολεξία όσοι δηλαδή δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας και ταυτόχρονα δεν κατέθεσαν πινακίδες, σε μία προσπάθεια του υπουργείου αν συμμορφώσει και όσους μελλοντικά θέλουν να σταματήσουν να πληρώνουν τέλη και ασφαλιστήρια.

Για όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη του 2016 τα πρόστιμα έχουν αρχίσει να μπαίνουν μέσω taxisnet για τα προηγούμενα έτη αν και οι διασταυρώσεις συνεχίζονται θα πρέπει να ληφθεί πολιτική απόφαση.

Από τη διασταύρωση θα προκύψουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων εκείνοι οι οποίοι, παρότι είχαν υποχρέωση, δεν κατέβαλαν το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας και τώρα θα κληθούν να το πληρώσουν εις διπλούν.

Για τους παραβάτες ξεκίνησαν τα ηλεκτρονικά ραβασάκια μέσω του TAXISnet σε περίπου 800.000 ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 προκειμένου να προσέλθουν στα υποκαταστήματα των τραπεζών ή των ΕΛΤΑ για να καταβάλουν τα διπλά τέλη θα στείλει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΕ: Ποιός «σηκώνει το τηλέφωνο» για να μιλήσει στον Τραμπ;

Στην Ευρώπη έκδηλος είναι ο φόβος για ενδεχόμενη επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο …