Εκπαιδεύτηκαν στη λέξη "μ@λ@κ@ς" οι Ευρωβουλευτές(VIDEO)

286xa_eyrvpw1_633_355

Το Ελληνικό "βρώμικο" λεξιλόγιο, έμαθαν και στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου εξελίχθηκε το θέατρο του παραλόγου, από δυο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και των συναδέλφων τους,  όταν άρχισε η συζήτηση για την Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα και τα νομικά κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Τα Ελληνικά "γαλλικά" πήραν φωτιά και οι διάλογοι που ακολούθησαν ούτε σε επιθεώρηση.....όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στην αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης και άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες......Έτσι ξεκίνησε η "φραστική μάχη", με τον Ρουμάνο ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Τζσάμπα Σόγκορ που αποκάλεσε τους δυο Έλληνες Ευρωβουλευτές φασίστες.

Η λέξη μάλιστα "μ@λ@κ@ς", έγινε ένα με το στόμα και των δύο, με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να βγάζουν από τις τσέπες τα κινητά τους και να καταγράφουν το πρωτοφανές περιστατικό που εξελισσόταν μπροστά τους....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σταϊκούρας: Ακολουθούμε ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση

«Ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση για την αυτοκίνηση», τόνισε ο Υπουργός Στα έργα, καθώς και στις …