Η ΑΒΕΞ κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Η ΑΒΕΞ κατέθεσε αίτηση πτώχευσης  Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι από το καλοκαίρι

Αίτηση πτώχευσης της ΑΒΕΞ, κατέθεσαν χθες οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Με την εξέλιξη αυτή, οι εργοδότες θα χάσουν πλέον το διευθυντικό δικαίωμα διάθεσης και αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, καθώς και εξυγίανσής της.

Η αίτηση πτώχευσης δεν εξέπληξε καθόλου τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από το καλοκαίρι του 2011, διεκδικώντας δεδουλευμένα πολλών μηνών.
"Ήταν κάτι αναμενόμενο" λένε και καλούν τους πολίτες καθώς και τα άλλα εργατικά σωματεία της πόλης σε συμπαράσταση, εν όψει της εκδίκασης, στις 9 Ιανουαρίου, των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι κατά της εργοδοσίας, σχετικά με τις αποδοχές τους μέχρι τις 30/11/11.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Εναρμόνιση με τον νέο δικαστικό χάρτη - Την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή Κατατέθηκε στη Βουλή …