Κανονικά στην Πάτρα οι διημερεύσεις των φαρμακείων-Η εξαίρεση στην Ελλάδα

farmakeio-farmaka

Σταμάτησαν από σήμερα Τετάρτη 4 Μαϊου, οι διημερεύσεις των φαρμακείων ανά την Ελλάδα, με την τελική απόφαση που έλαβε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ενημερώνοντας σχετικά τα μέλη του.

"Καλούνται οι φαρμακευτικοί Σύλλογοι στους οποίους επικρατεί το χαώδες ωράριο, να άρουν τις διημερεύσεις από σήμερα. Οι διανυκτερεύσεις εξακολουθούν να ισχύουν (εδώ το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος).
Η απόφαση «εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του φαρμακευτικού κλάδου να οριστεί εκ μέρους της πολιτείας συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων, πέραν του οποίου θα ορίζονται καθημερινά οι εφημερίες.
Στον κλάδο επικρατεί χάος, απορρύθμιση της αγοράς και κατάρρευση των εφημεριών, ως αποτέλεσμα της απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακειών."

Ωστόσο της απόφασης εξαιρούνται τα φαρμακεία της Πάτρας, τα οποία θα εκδίδουν κανονικά βάρδιες για τα διημερεύοντα, που θα λειτουργούν κανονικά από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, καθώς οι φαρμακοποιοί της Πάτρας, δεν συμφώνησαν οπότε δεν ακολουθούν την απόφαση του Πανελληνίου Οργάνου τους.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελληνοτουρκικά: Που οδηγεί η κλιμάκωση της ρητορικής από τον Ταγίπ Ερντογάν

Η θέση της Τουρκίας για διχοτόμηση και λύση δυο κρατών στο Κυπριακό δεν έχει αλλάξει …