ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, μόνο ΦΟΡΟΙ

foroi=oi=====

Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, έλεγαν οι παλαιότεροι και μάλλον κάπως έτσι λειτουργεί και η κυβέρνηση, που  ευρουλάκι-ευρουλάκι επιχειρεί να γεμίσει τα ταμεία της, βάζοντας φόρο όπου μπορεί και όπου περνά από το μυαλό της, έχοντας ξεχάσει ότι ο μεγαλύτερος φόρος είναι η αναπνοή!!!!

Φανταστείτε αν φορολογήσει την ανάσα περισσοτέρων από 9 εκατομμυρίων Ελλήνων, με κανονικούς και όχι έμμεσους φόρους, για το πότε θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της χώρας, μιας και το δικαίωμα στη ζωή ήδη το έχει φορολογήσει πλαγίως…..

Μέσα λοιπόν στα σχέδια των πτυχιούχων επί του οικονομικού, με τα βαριά μεταπτυχιακά, είναι και στην εποχή που καλπάζει η τεχνολογία και καλούνται οι Έλληνες να γίνουν δεινοί χρήστες του διαδικτύου, να φορολογηθεί το internet, αλλά και κάθε τραπεζική συναλλαγή, όταν όλοι μας καλούμαστε μόνο σε συναλλαγές μέσω καρτών……!

Το Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, το εστιάζουμε στο φόρο των τραπεζικών συναλλαγών, που θα είναι μόλις(όπως μας λένε), 0,01%.

Και προσέξτε…..

Το 0,01%, αντιστοιχεί σε 42 λεπτά του ευρώ ανά ανάληψη, δηλαδή σε 1,64 το μήνα.

Ωστόσο αυτό το ποσό υπολογίστε το με τον αριθμό του Ελληνικού πληθυσμού……

Ξεπερνάμε ζωή να έχουμε τα 9.000.000!!!

Και μιας και ζούμε σε ρυθμούς capital controls, κάθε εβδομάδα όσοι κάνουν ανάληψη από ένα έως και  420 ευρώ, θα καταβάλλουν φόρο…

Όσοι λαμβάνουν την μισθοδοσία τους μέσω τραπέζης θα πληρώνουν φόρο….

Οι συνταξιούχοι θα πληρώνουν φόρο….

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώνουν φόρο….

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώνουν φόρο…..

Μόνο τα βρέφη θα εξαιρούνται……!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος στον ΣΚΑΪ: Ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν πιο ευνοϊκός για τη δίκη για το Μάτι

Οι ποινικοί κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ είχαν τροποποιήσει την εξαγορά και ξαναήρθαν και διαφωνούμε και δεν …