Κατρούγκαλος: Κόκκινη γραμμή οι ομαδικές απολύσεις...Δεν τις δεχόμαστε

tsipras-katroygk

Να καθησυχάσει εργαζόμενους και Συνδικάτα επιχειρεί ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, που έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα συνεντεύξεων υπερηφάνειας, κόκκινων γραμμών και διαβεβαιώσεων, όπως αυτή ότι δεν θα γίνουν ομαδικές απολύσεις, δηλώνοντας:

«Το ΔΝΤ ζητάει ομαδικές απολύσεις. Αλλά είναι προφανώς κάτι το οποίο εμείς ποτέ δεν πρόκειται να δεχθούμε. Δείξαμε ότι σεβόμαστε τις κόκκινες γραμμές μας.

Στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, που μεταδόθηκε σε δόσεις, έδωσε υποσχέσεις για τις κύριες συντάξεις και τους μισθούς:

«Καμία κύρια σύνταξη δεν μειώθηκε. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μείωση μισθών».

Μόνο που μέχρι στιγμής η ιστορία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν καθησυχάζει κανέναν, γιατί όλα όσα για τα οποία έχουν διαβεβαιώσει τον Ελληνικό λαό και όσα του έχουν υποσχεθεί, τα έχουν ακυρώσει με τροπολογίες, νόμους και προληπτικά πακέτα μέτρα……

Θα δούμε λοιπόν….


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γιατί κλείνει τα «παράθυρα παροχών» η κυβέρνηση - Το Πρόγραμμα Σταθερότητας και τα μέτρα στήριξης

Τον Ιούνιο η Ελλάδα θα μάθει το όριο που θα μπορεί να αυξάνει τις δαπάνες …