Γραφείο Υποστήριξης Απασχόλησης στην περιφέρεια

ergasia_theseis_1
Την απόφαση για την δημιουργία Γραφείου Υποστήριξης της Απασχόλησης, της Επιχειρηματικότητας και της Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της περιοχής του ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
Σκοπός του μέτρου, η αναζήτηση λύσεων αποτελεσματικών, που θα στηρίξουν τις επιχειρήσεις και θα διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας, δημιουργώντας παράλληλα και καινούργιες.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, επισημάνθηκε ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος, πρέπει να μετατραπεί σε μοχλό ανάπτυξης και εξέλιξης, σημειώνοντας:

«Έρχεται ένας Αναπτυξιακός Νόμος με πολλές διατάξεις για το πώς και που θα γίνουν οι επενδύσεις. Δεν θα γίνουν οριζόντιες επιδοτήσεις και υπάρχουν κάποιες διατάξεις, αλλά είναι μη εφαρμόσιμες, όπως π.χ. ότι ακόμη και ζημιογόνες εταιρίες θα μπορούν να υπαχθούν στο Νόμο, ενώ δεν θα είναι υποχρεωτική η ιδία συμμετοχή, αλλά θα μπορεί να καλυφθεί από τραπεζικό δανεισμό».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Telemach Σλοβενίας εξαγοράζει την T-2

Η Telemcach Σλοβένιας υπέγραψε συμφωνία αγοράς μετοχών με την Garnol για την απόκτηση μετοχών της …