Έναρξη πρακτικής δοκιμασία για την 3Κ/2015 του ΑΣΕΠ

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0007

Τις ειδικές πρακτικές δοκιμασίες που προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε’ της 3Κ/2015 προκήρυξης του ΑΣΕΠ Φ.Ε.Κ. 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π, που θα διεξαχθούν κατά το πενθήμερο από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ανακοινώνει το ΑΣΕΠ.

«Σε περίπτωση που χρειάζεσθε διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματέα της Επιτροπής κ. Μαρκίδη στο τηλέφωνο 2131319331, από 8:30 π.μ. μέχρι 2:00 μ.μ.

Θα κληθούν να λάβουν μέρος εκατόν είκοσι τέσσερις (124) από σας και, όπως γνωρίζετε, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσει η πενταμελής Επιτροπή να διαμορφώσει άποψη για το εάν συγκεντρώνετε ή όχι τις προϋποθέσεις καταλληλότητας (πέρα από αυτές που έχουν ήδη εξεταστεί και αξιολογηθεί) για θέση του κλάδου Δ.Ε. Τεχνικοί Ορυχείων την οποία διεκδικείτε.», τονίζεται στην σχετική ενημέρωση.

Άμεσα θα εκδοθεί και η προκήρυξη.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη 8.10.2024

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα κεντρικά και τα βόρεια. …