Αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του ΑΣΕΠ

asep

Kαταχωρίθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), τα επίσημα αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη, για τον διορισμό 1.043 επιτυχόντων του γραπτού διαγωνισμού 8/1997 κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), σε δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα του δημόσιου τομέα.
Οι πίνακες διοριστέων θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Την περασμένη Τρίτη εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για τον διορισμό 720 επιτυχόντων, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και 368, κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), της ίδιας προκήρυξης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Στις συνεδριάσεις Eurogroup και ECOFIN στο Λουξεμβούργο

Σήμερα θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του Eurogroup, όπου η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συζήτηση για την …