Ινστιτούτο προσλαμβάνει άτομο

ERGASIA-ΕΡΓΑΣΙΑ-1034-324x160

Προθεσμία μέχρι το Σάββατο 27 Αύγουστου έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την θέση που προκήρυξε για φυσικά πρόσωπα προς κατάρτιση συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, το Τμήμα Ανοσολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, σε υλοποίηση της με Αρ. Πρωτ. Ε.Ι.Π.: 2407/2.8.2016 απόφασης του Δ.Σ.
Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Σχολής Θετικών Επιστημών (Βιολογίας, Χημείας, κλπ) της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
  • Διδακτορικό δίπλωμα στο επιστημονικό πεδίο της Βιοχημείας ή της Μοριακής Βιολογίας
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας.
Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28, του ΠΔ. 50/2001 οριζόμενα, αναλογικώς εφαρμοζόμενα.
  • Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε αντικείμενο συναφές με αυτό της υπό πλήρωση θέσης.
Η σχετική εμπειρία δύναται να αποδειχθεί είτε από σχετικές σπουδές είτε από ανάλογη επιμόρφωση ή από επαγγελματική ή ερευνητική εμπειρία ή από συνδυασμό αυτών.
  • Ανακοινώσεις ή/και Δημοσιεύσεις σε ελληνικά ή/και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, αντίστοιχα, που να τεκμηριώνουν τα ανωτέρω.
  • Στατιστική επεξεργασία δεδομένων στη βιοιατρική.

Για πληροφορίες ,πορείται να απευθυνθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: prosopiko@ pasteur. gr και prosopiko. pasteur @ gmail. com

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς στην DW: «Τα καταφέραμε στην Κομισιόν»

«Οι μεγάλες επιτυχίες της Ευρώπης σε αυτή την πενταετία έγιναν ορατές και εφικτές μέσα στο …