Λιπάσματα Καβάλας: 2 εκ διαμέτρου αντίθετες αποφάσεις από το ίδιο δικαστήριο!

lipasma00077

Απογοητευμένοι είναι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές της ELFE ΑΕ (πρώην ΒΦΛ), μετά την απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 6 Σεπτεμβρίου, να μην αποφασίσει υπέρ της επιστροφής στα πόστα τους, 49 απολυμένων και σε διαθεσιμότητα εργαζόμενων.

Είναι έκδηλη όπως αναφέρουν η απορία τους για την απόφαση, με τον δικαστή να εξηγεί το σκεπτικό του, ότι δηλαδή, "μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει το σωματείο εργαζομένων σε βάρος της διοίκησης της «ELFE ΑΕ», δεν τίθεται λόγος προσωρινής επιστροφής των εργαζόμενων στις θέσεις τους".

Ωστόσο να τονιστεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε εκ διαμέτρου αντίθετη απόφαση από το ίδιο δικαστήριο, την οποία υπέγραψε άλλος δικαστής, που έδωσε εντολή 9 απολυμένοι να επιστρέψουν στην εργασία τους μέχρι και την απόφαση στην εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων......

Καθησυχαστική ως προς το τελικό αποτέλεσμα εμφανίζεται η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που κάνει λόγο για "μία απόφαση που δεν σημαίνει τίποτα και δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων στις 6 Σεπτέμβρη. Ο αγώνας συνεχίζεται!"

Λίγες ημέρες απέμειναν και χρειάζεται υπομονή και ηρεμία.....

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τουρκική Milliyet

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις και θα πρέπει να μιλάνε περισσότερο …