ΣΤΗΛΝΕ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ               
          ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                     ΑΡ. ΠΡΩΤ.     178
Μέλος: Ε.Κ  Πάτρας, Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.                                Πάτρα 05/04/2011
                                                                                                                       
Διεύθυνση : Εργατικό Κέντρο Πάτρας,
                      Κολοκοτρώνη 20                        
                        τηλ. 6945588751
Δ   Ε   Λ   Τ   Ι   Ο      Τ   Υ   Π   Ο   Υ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στις δύο 48ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που κήρυξε η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και οι συνεργαζόμενες Ενώσεις Τύπου και Μ.Μ.Ε. από 06.00 π.μ της Πέμπτης 7 Απριλίου έως 06:00 π.μ. του Σαββάτου 9 Απριλίου και από 06.00 π.μ του Σαββάτου 9 Απριλίου έως 06:00 π.μ. της Δευτέρας  11 Απριλίου 2011.
Απέναντι στις στοχευμένες
 και πολύμορφες προσπάθειες των εργοδοτών –σε συνεργασία με την κυβέρνηση– να αποδομήσουν κάθε εργασιακό και ασφαλιστικό μας δικαίωμα και απέναντι στις μαζικές απολύσεις εργαζομένων, που κορυφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνα με τη μορφή διωγμών, εκφοβισμού και τρομοκρατίας, αντιτάσσουμε την οργανωμένη, μεθοδική και συνεχή μας αντίσταση και την απόφασή μας για ολομέτωπη μέχρι τέλους σύγκρουση μαζί τους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1.  Την υπογραφή και αυστηρή τήρηση ΣΣΕ που θα αναπληρώνουν το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
2.      Αντί ενοικίου συχνοτήτων υποχρεωτικές θέσεις εργασίας στους Περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
3.      Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν σέβονται τους εργαζόμενους τους και καθυστερούν την καταβολή τους μέχρι και τέσσερις μήνες.
4.      Παύση των απολύσεων και της υπερεκμετάλλευσης των υπολοίπων εργαζομένων που υποχρεώνονται σε εξαντλητικά ωράρια προκειμένου να καλύψουν τρεις και τέσσερις θέσεις απολυθέντων.
Στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία τους, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη και εν δυνάμει μέλη να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού τους από όπου και αν τυχόν προέλθει.
Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μόνο μια βάρδια ροής προγράμματος ανά Τηλεοπτικό Σταθμό. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ   Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ - ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …