ΑΠΕΡΓΙΕΣ

(Αναστολή) EEEKE (Ελεγκτές Εν. Κυκλ.) 12:00 έως 16:00, 6 Απρ, Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ, αναστέλλει την εξαγγελθείσα απεργία της 6ης Απριλίου 2011, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, με την οποία κηρύσσεται παράνομη και επιφυλάσσεται να επανακαθορίσει τη στάση του.
EEEKE (Ελεγκτές Εν. Κυκλ.) 12:00 έως 16:00, 6 Απρ, Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ στην συνεδρίαση του της 28ης Μαρτίου 2011,αποφάσισε την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 και από 12.00 ως 16.00 τοπική ώρα, με αίτημα την άμεση πρόσληψη πενήντα (50) ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κατ΄ εξαίρεση του νόμου περί προσλήψεων στο δημόσιο.
Εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ 10ήμερη, 3 - 12 Απρ, ,Δεκαήμερη απεργία ξεκινούν από τις 3 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), μετά την εμπλοκή στο θέμα της συλλογικής σύμβασης, επικαλούμενοι παράλληλα έλλειψη προσωπικού «σε όλα σχεδόν τα τμήματα υποστήριξης και τις μονάδες παραγωγής».
ΜΜΕ δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες, 7 - 10 Απρ Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση των Γενικών τους Συνελεύσεων, αποφάσισαν την κήρυξη δύο 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών όλων των εργαζομένων στις εφημερίδες, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τα ειδησεογραφικά site , τα πρακτορεία διανομής τύπου, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα περιοδικά, το δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ από 6.00 π.μ. της Πέμπτης, 7 Απριλίου έως 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 9 Απριλίου και από 6.00 π.μ. του Σαββάτου, 9 Απριλίου έως 6.00 π.μ. της Δευτέρας, 11 Απριλίου 2011.

Πηγή:http://www.esiea.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …