Σκληρή γραμμή από την ΟΜΕ-ΟΤΕ

Σκληρή γραμμή από την ΟΜΕ-ΟΤΕΝέο γύρο κινητοποιήσεων ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι

Την πρόθεση της ΟΜΕ-ΟΤΕ να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ, εν όψει της περαιτέρω ιδιωτικοποίησής του, εξέφρασε ο πρόεδρος του συνδικάτου Π. Κούτρας, μετά από συνάντηση που είχε με το γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Ηλ. Πλασκοβίτη.

Όπως είπε ο κ. Κούτρας, ο γ.γ. του ΥΠΟΙΚ ανέφερε ότι το ελληνικό δημόσιο θα κρατήσει το 5% του ΟΤΕ και ότι το υπόλοιπο ποσοστό θα πωληθεί στη Deutsche Telekom. Επιπλέον, τόνισε ότι του ζητήθηκε να βρεθεί ένας τρόπος για μείωση του εργασιακού κόστους.

«Για το λόγο αυτό», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ, «θα πρέπει οι εργαζόμενοι να είναι σε εγρήγορση, έχουν ήδη εξαγγείλει τις επόμενες κινητοποιήσεις τους».Εξήγησε ότι η ρύθμιση αφορά κυρίως τους εργαζόμενους από το 2005 και μετά και συμπλήρωσε ότι στόχος του συνδικάτου είναι να μην απολυθεί κανένας.

Καταλήγοντας, ο κ. Κούτρας κάλεσε όλους τους εργαζομένους στον ΟΤΕ να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία που έχει προγραμματιστεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»

"Η αλαζονεία, από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη συνειδητοποίηση της διαρκούς φθοράς της …