Στα σαγόνια του σαρκοφάγου «παγκοσμιοποιημένου Μινώταυρου»..

Συνάδελφοί -σσες,  το Σωματείο μας θα συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις, την Τετάρτη 15-06-2011στην Γενική  Αντιμνημονιακή Απεργία
Ήρθε η ώρα που οι δρόμοι θα ενώσουν τις πλατείες της αγανάκτησης και της οργής, ήρθε η ώρα που  θα κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των εξαρτημένων  πολιτικών της βαρβαρότητας με τον βιασμένο κατ’ εξακολούθηση εργαζόμενο και άνεργο πολίτη.
Πρέπει πάση θυσία να σταματήσουμε την «εξαγωγή» της νεολαίας μας προς τα «κράτη μέλη» της παγκοσμιοποιημένης κρεατομηχανής. Δεν έχουμε δικαίωμα να εθελοτυφλούμε  στον κεφαλικό φόρο που μας επιβάλουν τα μαγαζάκια του τρόμου και οι έμποροι των τηλεκατευθυνόμενων πολιτικών βλημάτων.
 Ο λαός μας καλείται την Τετάρτη να αναλάβει τον ρόλο του Θησέα, προκειμένου να ελευθερώσει την πόλη των «Αθηνών» από τα σαγόνια του σαρκοφάγου «παγκοσμιοποιημένου Μινώταυρου».
Την   αιμορραγία της Δημοκρατίας μόνο ο λαός μπορεί να την σταματήσει, πριν αυτή γίνει ακατάσχετη.
Οι ίδιες οι αποφάσεις που επιλέγουν και εφαρμόζουν οι χειραγωγούμενοι πολιτικοί, δείχνουν τις προθέσεις τους και τις αμαρτωλές τους προσδοκίες.
Προσπαθούν μέσα από το αίσθημα της ηττοπαθούς υποταγής, της ανασφάλειας και του φόβου, να δημιουργήσουν στρατιές φτηνών και αναλώσιμων κωπηλατών στις γαλέρες της παγκοσμιοποιημένης πενίας, θυσία στον βωμό του «αισχρού» τραπεζικού κέρδους.
Μοναδικό τους μέλημα, η δημιουργία μιας νέας «ράτσας» υπηκόων, μιας νέας ψηφιακά φεουδαρχικής νέας τάξης πραγμάτων.
Πρέπει να κάνουμε σαφές στις κοκόνες των βόρειων ευρωπαϊκών προαστίων, ότι το ποτάμι της «ευρωπαϊκής αγοράς» άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα.., και είναι αυτό ακριβώς, που τελείως "ανιδιοτελώς", θα παρασύρει τα σαθρά γεφύρια των «ελλειμματικών» χωρών, αλλά και ‘κείνα των πλεονασματικών εκβιαστών.
Το σωματείο μας σε όλα τα «μνημόνια» και σε όλες τις αυθαίρετες αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, έδειξε με την στάση του τον δρόμο του αγώνα και της δράσης. Το ίδιο ζητάμε να κάνουν και οι εργαζόμενοι. Ζητάμε και από σας να αντιληφθείτε, να αναδείξετε και να προβάλετε με τις θέσεις σας και την στάση σας τα δυσθεώρητα οικονομικά προβλήματα που προσθέτει το νέο μνημόνιο. Επίσης επιβάλλεται σ’ αυτή την οικονομική λαίλαπα να συστρατευθείτε στις άοκνες προσπάθειες των θεσμικών σας οργάνων, με σθένος υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχουν πια τα περιθώρια για  «προφάσεις εν αμαρτίαις». Η δουλεία μας είναι να φυλάμε Θερμοπύλες, δεν είναι να «κάνουμε πόρτα». Θα μας βρείτε εκεί…, στους δρόμους και τις πλατείες αγωνιζόμενους.

Για τους πιο πάνω λόγους λοιπόν, αλλά και για όλους τους άλλους που είναι παράγωγοι της επαίσχυντης μνημονιακής πολιτικής, το σωματείο μας και όλοι οι εργαζόμενοι θα αντιστέκονται στις 15/06/11 στην συγκέντρωση μπροστά από το Ε.Κ.Π στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης

Σωματείο Εργαζομένων  Τιτάν Πάτρας
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …