Δεν εφαρμόζουν υπουργική απόφαση στον ΟΑΕΕ, γιατί δεν έχουν ερμηνευτική εγκύκλιο !

imageΕίναι από τα «άπαικτα» της Ελληνικής γραφειοκρατίας και ίσως όχι μόνο, η καταγγελία- ερώτηση που μας έκανε αναγνώστης του asfalisinet.gr, ρωτώντας μας να μάθει «γιατί ο ΟΑΕΕ αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση Κουτρουμάνη Αρ.φ40035/οικ5136/413 σχετική με παροχές σε ανέργους ελεύθερους επαγγελματίες»Του ζητήσαμε επιπλέον πληροφορίες και η απάντηση του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πραγματικά είναι «εξοργιστική» για τον κάθε άνεργο επαγγελματία η μισθωτό, στις σημερινές μάλιστα οικονομικές συνθήκες ,σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρει :
«Είμαι άνεργος ελεύθερος επαγγελματίας γιατί λόγω της κρίσης έκλεισα την επιχείρηση μου και έχω όλες τις προϋποθέσεις για τη θεώρηση του βιβλιαρίου μου από τον ΟΑΕΕ βάσει της Υπουργικής απόφασης. Υπέβαλλα σχετική αίτηση που πήρε Αρ. Πρωτοκόλλου 14808/30/06/2011 ,με όλα τα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΕ Γραφείο Ρόδου ,το οποίο λόγω μη εκδόσεως ερμηνευτικής εγκυκλίου της Δ/ΝΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ του ΟΑΕΕ, δεν εγκρίνει το αίτημα μου. Την 05/07/ 2011 ,έστειλα FAX στην Δ/νση παροχών με το ερώτημα ,πότε θα εκδοθεί η εγκύκλιος και μου απάντησαν την ίδια ημέρα ότι την επεξεργάζονται . Παρά τις συνεχείς έκτοτε οχλήσεις μου και την προθυμία της Δ/ ντριας ΟΑΕΕ Ρόδου αποφάσισε να απορρίψει το δίκαιο αίτημα μου. με αιτιολογικό την μη έκδοση εγκυκλίου από τον ΟΑΕΕ. Αντιλαμβάνεστε ότι η Υπουργική απόφαση επι του παρόντος φαίνεται να είναι κίνηση εντυπωσιασμού των ατυχήσαντων επαγγελματιών και δεν συγκινεί καθόλου τον ΟΑΕΕ. Να τη θα πεί Ελλάδα.»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

B. Ψάλτης - Alpha Bank: Δημιουργούμε μία τράπεζα εξωστρεφή

Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και περαιτέρω ενίσχυση κερδοφορίας Μήνυμα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για την πορεία της …